Aktuelt

Ongoing veiledningruppe

for ledere, konsulenter og fagfolk


Gruppe for veiledning på case fra eget arbeid.  Er du leder, coach, fagperson, og du trenger å få veiledning på situasjoner fra din hverdag så er dette en gruppe for deg.  Godkjennes som veiledning til akkreditering for medlemmer av GPO. Oppstart når det er nok deltakere.  

GPO work-shops

POPULÆRT

https://www.tv2.no/v/1402808/


Høyskolelektor Geir Dale underviste ved Norsk Gestalt Institutt Høyskole.

Les mer om GPO her


https://www.gpo.no

Gratis meditasjon hver onsdag

Skogsklosteret på Skiptvedt

Stiftelsen Skogskloster skal samle theravada-buddhister og andre som er interesserte i mindfullness og meditasjon, uavhengig av etnisitet, for å byggge et sktivt skogskloster. Som en del av dette arbeidet fokuserer vi på å organisere ulike arrangementer forbundet med therevada-buddhisme. Vi knytter oss spesielt til den thailandske skogstradisjonen etter Ajahn Chah, og til lærere og praksis innen denne tradisjonen."


Munkene kommer til bålrommet i Nobelsgate hver onsdag kl 1800-1930. Abbot Ajahn Kalyano vil lede meditasjonene, av og til  vil det være psykolog og buddist Jaran de santos Olsen som vil lede. De forteller om hva som skjer i hode og kropp under meditasjon, og leder en meditasjon.  Det blir også lagt opp til spørsmål og mingling.